Anlita professionell flytthjälp

Att flytta till ett nytt boende är oftast både roligt och jobbigt. Det är mycket som ska ordnas med som adressändring, flyttstädning, nya avtal för el, vatten och sophämtning, försäkringar och annat. Sist men inte minst ska själva flytten genomföras också. Alla möbler och saker ska packas och fraktas till det nya boendet. Detta är oftast ett omfattande jobb som man behöver hjälp med.

Större hem- mer jobb

När de flesta var ungdomar och bodde i en liten etta, kanske i andra hand, ägde man oftast inte så mycket prylar. Men nu, i en villa, finns en oändlig mängd möbler och saker att flytta. Många har barn och familj och ont om tid, men troligtvis mer pengar än vid de allra första flyttarna. Att be kompisarna om flytthjälp när man ska flytta från en villa kan kännas lite sådär. Dels borde man numera ha råd att anlita en flyttfirma, dels är det en så enorm mängd saker som ska flyttas att kompisarna nog varken har tid eller ork att hjälpa till. Nej, flyttar man från en villa så är det ett måste att ta hjälp av en flyttfirma.

 

Professionell hjälp från flyttfirma

En professionell flyttfirma hjälper inte bara till att flytta själva sakerna. Det är en hel del man kan få hjälp med, t.ex. att:

Köpa flyttkartonger
Packa ner alla saker i kartonger och emballage på ett mycket bättre sätt än vad man själv kan
Skaffa transport – man slipper hyra släp och /eller flyttbil
Köra stora transportbilar som man kanske inte själv är van vid
Packa upp alla saker i det nya hemmet (om man vill)
Göra sig av med flyttkartongerna igen

Det behöver inte bli så mycket dyrare med en professionell flyttfirma än att själv lägga tid på packning, hyra bil, ta ledigt från jobbet och bjuda kompisarna på flyttpizza och öl. Det sistnämnda kan man ju göra i alla fall, men det blir så mycket smidigare att ta hjälp av proffs som flyttar, varje dag och istället bara njuta kravlöst av det nya boendet tillsammans med vännerna!